De bijeenkomst van 19 april 2004

  Elco's in alle maten

Het was niet bepaald druk, met 14 aanwezigen en een gedecimeerd bestuur. Toch ging het er geanimeerd aan toe tijdens de bespreking van de ingediende voorstellen voor de 65e Verenigingsraad en onze vertegenwoordigers weten hoe a.s. zaterdag te handelen.

Een bevriende relatie had een speciale aanbieding voor de knutselaars binnen onze afdeling, waar Wim, PA3ALG, maar wat van in voorraad had genomen. Elco's in diverse waarden, spanningsregelaars en prachtige relais (miniatuur en subminiatuur DIL) gingen vlot van de hand.

Het was ook maar een kwestie van centen.

  Kabels

Als vervolgens William, PE1BSB, dan nog een doos vol professionele coaxkabels in diverse lengten en voorzien van BNC-stekkers, koppelstukken en afsluitweerstanden voor de liefhebbers op de tafel deponeert, dan kan de avond nauwelijks meer stuk.

  Spectrum Analyzer

Ook waren er een drietal voorbeelden uit het Spectrum Analyzer project.
Zoals uit de foto blijkt is PA3ALG juist begonnen met het oscillatordeel. PB2BN is aan fine tuning toe en demonstreerde zijn in een fraaie ELMEC-kast gemonteerde en van verzwakkers voorziene exemplaar op de erbij gesleurde verenigingsscoop.
Helaas ontbreekt in de clubkast een frequentiemeter, waardoor PAøSKS nog steeds niet weet op welke frequentie de oscillator in zijn versie nu genereert.

< Terug >

Bijgewerkt: 4-03-2018

contact | Copyright © 2008 - PI4ASV | home

XHTML 1.0  &  CSS