De avonden in juli en augustus 2004

Voorkant ElectronVakantieseizoen, dus geen activiteiten in ons lokaal bij Alleman, maar onderling QSO rond de bar en QSL manager.
En gezellig was het. Tal van technische zaken werden besproken, mogelijk als gevolg van meegenomen spullen, zoals 144/50 MHz transverters en de zelfbouw "all band all mode transceiver" van de secretaris volgens ontwerp van PAøCHN (beter bekend als de "HartKit")

Een ander hoogtepunt was de kennismaking met ons nieuwe lid Kazuhiko Okamoto, JH4TNX. En al klinkt het Nederlands hem in de oren als het Japans bij ons, Kazuhiko amuseert zich kostelijk tussen de leden van de afdeling. Uiteindelijk kent het radioamateurisme geen barrières.

De voorzitter was op tijd terug van zee, om tijdens de bijeenkomst van augustus het komende jubileum onder de aandacht te brengen. AT verleende vergunning voor het "special event station" PI25ASV op 3 en 4 september en met PE1WIM als coördinator wordt ook dit evenement weer een succes.

Menigeen was blij verrast met de omslagfoto op Electron van augustus.
Naar wij vernamen vond de eindredacteur het jammer dat de de opstelling in het midden van de weide het zonder operator moest stellen.
Maar ja, zelfs PB2BN moet wel eens even wat anders.

< Terug >

Bijgewerkt: 4-03-2018

contact | Copyright © 2008 - PI4ASV | home

XHTML 1.0  &  CSS