- De Bijeenkomsten in April 2005 -

  De antenne-commisie in gesprek met de voorzitter.

11 april 2005

Het hoofdthema van deze avond was de bespreking van de ingediende voorstellen voor de 66e Verenigingsraad. Niet eerder troffen wij voor een dergelijke gebeurtenis 25 leden op de presentielijst aan.
De gratis borrel kan niet de oorzaak zijn geweest van deze opkomst, want dat was op voorhand niet bekend. Dus houden wij het maar op nieuwsgierigheid naar het nieuwe onderkomen.

  Onze gastheer PA3GJP achter de bar en PE2MD aan de bar.

Opvallend, dat de voorzitter genoodzaakt werd om alle voorstellen nog eens uitgebreid voor te lezen, ondanks publicatie hiervan in Electron. In ieder geval weten onze vertegenwoordigers hoe a.s. zaterdag te handelen.

Verder vernamen wij dat de antenne-werkgroep op zoek is naar materiaal, dat we gaan deelnemen aan de velddagen 2005 op 4 en 5 juni en dat er op 10 september met PI60ASV bij de IJsclub een soort open dag wordt gehouden ter viering van het 60-jarig bestaan van de VERON. Ongetwijfeld wordt u via dit medium en de Amstelstraler nader geïnformeerd.

  PA4KCO, met op de achtergrond penningmeester PA1TO

Iedereen was het er over eens: Een vooruitgang ten opzichte van ons vorige onderkomen, waaraan de gastvrijheid die we bij ACPA ervaren zeker bijdraagt.
Wij zien dan ook met vertrouwen uit naar de "techniek-avonden". Omdat die op elke laatste donderdag van de maand is, hopen wij ook leden die op de maandagen zijn verhinderd weer eens te kunnen begroeten. En hebt u niets te knutselen, dan maar genieten van de gezelligheid.


  Er zit toch geen soldeerwater in die flesjes?

Eerste Technische Avond

Op 28 april 2005 werd er voor het eerst geknutseld in het nieuwe onderkomen.
Inderdaad, met TV-beelden op de achtergrond. Want een sportieve strijd tussen een Portugees en een Nederlands team moet bij ACPA natuurlijk worden gevolgd.

  Vader (PE1CVJ) instrueert zoon (PD4FUN), terwijl PH4TNX toekijkt.

Omdat het praktische gedeelte van de "radiocursus voor watersporters" engszins in de verdrukking was geraakt, waren de deelnemers uitgenodigd om op deze en eventuele volgende kuntselavonden het toch wel lastige laatste bouwproject af te maken.
Natuurlijk werd dankbbaar gebruik gemaakt van de aanwezige vaardigheid van doorgewinterde doe-het-zelvers.

  Kijk, daarom hebben we nu extra beschermingsplaten op die tafels.

Naar aanleiding van de oproep voor meetapparatuur schonk André (PE1JEL) o.a. een Philips oscilloscoop en toongenerator. Onze adverteerder (of is het sponsor?) JMM leverde passende beschermingsplaten voor op de tafels (je weet het tenslotte maar nooit, met die knutselende techneuten).

< Terug >

Bijgewerkt: 4-03-2018

contact | Copyright © 2008 - PI4ASV | home

XHTML 1.0  &  CSS