De Shack van PE1DHR

Hoezo rommel ... Klik voor maximale afbeelding

Op 21 maart 2007 stuurt PE1DHR bovenstaande foto met de volgende tekst:
Hallo Wim, op veler verzoek dan toch maar vast een foto van mijn shack, deze week gaat het allemaal naar beneden en dan duurt het wel tot eind mei voordat alles weer in dezelfde staat is teruggebracht, of misschien toch wel iets beter geordend.
Verder commentaar moeten anderen maar op deze nachtmerrie geven. Maar ja, dit is hoe ik werk en ik vind het leuk zo in die rotzooi.
Groeten, Bert.

Vervolgens ontvangen we twee dagen later een foto "waar de spullen iets beter op zouden staan". Zal wel ... Volgens mij meer een poging van Bert om de nachtmerrie te verzachten, maar oordeelt u zelf.
Na grondige bestudering van beide platen is me nog steeds niet duidelijk waar die 20 bij 20 cm zich bevindt die Bert pretendeert beschikbaar te hebben om te rommelen .....

Een stuk minder rommelig, nietwaar? Klik voor maximale afbeelding

Je kunt ook te rigoureus opruimen ....

Shack in aanbouw

Maar daarna heb je ook wat.

De nieuwe shack van PE1DHR - Klik voor maximale afbeelding

Bert vermeldt daarbij:
Weliswaar moet alles nog een definitief plekje vinden, maar het meeste staat wel zo ongeveer waar ik het hebben wil.
Het witte bureau rechts is bedoeld voor zenden en zo, het linker zwarte bureau is primair voor meten, regelen, programmeren en audio/video. Je begrijpt wel dat ik speciaal voor deze foto een doos meuk over het witte bureaublad gekieperd heb, anders zou de schok te groot worden. Voor mij is de verandering sensationeel.
Op iedere plank ligt een meervoudig stekkerblok, alles is aangesloten en werkt. Ik kan overal bij zonder dat er een stapel mobilofoons omlazert. Heerlijk...heerlijk (hoe lang nog?).

Boze tongen beweren dat Bert's XYL bij hem intrekt. Wat wil je, met die vaste vloerbedekking, air conditioning, het boeiende amateurgekwaak op de achtergrond en al dat andere waar wij geen weet van hebben.
PA3ALG

< Terug >

Bijgewerkt: 5-03-2018

contact | Copyright © 2008 - PI4ASV | home

XHTML 1.0  &  CSS